Cates de vins Eixample: Maridatge de vins

Organitzem cates de vins a Barcelona

Aprèn maridatge de vins a Barcelona, només has de venir a la botiga Xic Queviures i Celler que tenim al barri de l’Eixample i nosaltres t'aconsellarem.

El primer pas per decidir el vi que acompanya el nostre menjar consisteix a tenir en compte els sabors que es troben de forma natural en el vi. El tast del vi en gran manera és dependent del tipus de raïm utilitzat en l'elaboració tot i que també influeix molt la forma en la qual l’hem fermentat i el temps que ha estat en el procés. Tenim vins de tots els tastos, els més comuns són els dolços, cítrics i amargs. El cos del vi ve determinat pel contingut d'alcohol que conté.

Un cop analitzats aquests apartats triarem aquell que més ens agrada de les seleccionades i procurarem tenir en compte el següent apartat.

El tast del vi també canvia segons el menjar que preparis i com el preparis. Un cop triat el vi i el menjar que l’acompanyar és l’hora de tastar-ho. Podem comprar el sabor d’aquest vi al menjar el plat que potenciar el seu tast amb una copa d’altres tipus de vins que havíem descartat per donar-nos compte més fàcilment de les diferencies. L’últim truc que avui us donaré és que quan comencem a menjar es millor servir vins lleugers i a mesura que avança la situació oferirem vins més contundents.

Segueix-nos a Instagram
Carregant...